Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним селфі, примірявши чорне вечірнє вбрання і доповнивши образ невеликими елегантними аксесуарами. Так, артистка показала шанувальникам макіяж, який зробила без допомоги візажистів в домашніх умовах, запропонувавши оцінити його.

"Make up власноруч! 😘 та 👍 чи ні 👎?", - поцікавилася Полякова. Фолловери почали коментувати, але їх думки розділилися: "Ви і без макіяжу супер!)💐🤗😍🔰", "Ну Оля, з такими правильними рисами обличчя, красивими очима і пухкими губками, думаю, вам було не складно))) 😍😍😍😉", "Ні, не треба так,стали схожі на шаблонну інстаграмську ляльку, щічки, губки, брови...", "Трохи страшнувато😁😁😁", "Нііі))) ви дуже гарна, але кожен повинен робити свою справу☝️ візажист необхідний!", "Олечка ви як завжди красиві і чарівні ❤💘❤💘❤💘❤💘❤💘❤💘❤💘❤💘💘❤💘❤", "Ну звичайно так, ти полюбому королева💃👑".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.