Тіль Ліндеманн, соліст легендарної групи Rammstein запропонував сплатити штраф жителю Білорусі, який розмістив у своїй соціальній мережі старий кліп гурту під назвою Pussy. Молодий чоловік опублікував його і забув про це.

25-річному жителю міста Гродный Андрію Головенко пред'явили звинувачення в тому, що він поширює порнографію. Правоохоронці прийшли до нього прямо додому. Про це стало відомо завдяки місцевим ЗМІ.

"Я навіть не пам'ятаю, подивився цей кліп, - згадує Андрій. – Опублікував і забув".

Кліпом зацікавився відділ культурологічних експертиз Держкомітету судових експертиз. Вони визнали його забороненим і заборонили показувати і поширювати. Покарання за цією статтею від 2 до 4 років позбавлення волі. До того ж Андрію належало заплатити штраф 1275 білоруських рублів (трохи більше 39 тисяч російських рублів).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій не мав таких грошей і тоді зважився розповісти про все в соціальних мережах і попросив допомоги. Друзі допомогли йому і вдалося зібрати потрібну суму. Грошей вистачило не тільки на оплату штрафу, але й адвоката, експертизу, а також витрати, пов'язані з судовими засіданнями.

Про цю історію Тіль Ліндеманн дізнався від книжкового видавця. Однак коли він запропонував свою допомогу безпосередньо Андрію, той відмовився. Пояснив, що йому допомогли друзі, і кримінальну справу за закінченням терміну давності вже закрито.

Нагадаємо, нафарбований Тілль Ліндеманн показав, як займатися любов'ю з радіоприймачем.

Як повідомляв Знай. ua, легендарні Rammstein випустили безіменний альбом.

Знай. ua писав, що довгоочікуваний альбом Rammstein злили в мережу за два дні до релізу.