Кожну п'ятницю в ефірі телеканалу СТБ українки уважно стежать за подіями яскравого шоу "Холостяк-9", де в новому сезоні учасниці завойовують серце головного редактора чоловічого журналу XXL Микити Добриніна. Так, з 8-го березня 26 красунь намагаються підкорити одного-єдиного, і багато хто з них вже залишили проект, а сам шоумен не раз говорив, що шукає справжнє кохання. На цьому тижні Микита вирішив познайомити Софію, Лілію і Дашу зі своїми батьками, а після цього розпрощався з Софією.

А ось в Instagram фіналістки шоу Даші раптово з'явився інтригуючий кадр. На ньому дівчина ніби натякнула, що багато часу проводить з Микитою і його батьками, а ще з дідусем, з яким вони готували голубці. "Взагалі, ситуація дуже буденна", - лаконічно підписала Даша, а прихильники вже встигли вирішити, що вона натякнула на свою перемогу. Втім, правда це чи ні, можна буде дізнатися вже під час фінального епізоду шоу, в п'ятницю 24 травня.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що культовий глянець Forbes опублікував рейтинг молодих мільярдерів. Так, наймолодшим холостяком виявився норвежець, 25-річний Густав Магнус Вітзе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також завидний «Холостяк» Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

А ще скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.