Відомий український кліпмейкер і зірка "Орла і решки" Алан Бадоєв дуже активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішив трепетно привітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах і інавгурацією, яка відбулася 20 травня. Так, артист виставив спільне фото президента України і його красуні-дружини Олени, написавши масу приємних побажань.

"Сьогодні важливий день!
Я завжди мріяв про те, щоб нашою країною керували люди з людським обличчям, з посмішкою, з гордістю за свою родину, своїх друзів, і кожного, хто живе в Україні. Шлях цієї сім'ї, напевно буде коштувати хорошої книги, а бути може і фільму... Попереду, у них багато дніи і безсонних ночей, складних завдань, і звичайно ж нові перемоги для всіх НАС! ВОЛОДИМИР - впорається, його завзятості сили і духу достатньо, і вистачить на трьох!
Він точно прийшов зробити свою країну краще, я в це вірю. Удачі друзі! Ми з Вами і За Вас!", - поділився радістю Бадоєв. Фолловери не пройшли повз: "Радію за Володимира! Все-таки правильний вибір дружини - це на всі випадки життя 😁😍😍", "Нарешті представники України, це красиві, молоді , освічені люди!!!! Дай Бог йому сил!!! Ми віримо!!!!!!!", "Круто 😀 все дуже правильно сказано 👌", "Віримо, пишаємося, сподіваємося!!!", "Дружина така красуня".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, популярна телеведуча Жанна Бадоєва здивувала шанувальників несподіваною заявою.

Також Знай.uа писав, вийшов новий кліп Олі Полякової, створений Аланом Бадоєвим. Українська поп-діва вже поділилася першими кадрами зі зйомок.