Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя. Так, в цей раз Катерина Кухар поділилася з шанувальниками неймовірним фото, а також привітала Володимира Зеленського з інавгурацією.

Як відомо, сьогодні, 20 травня, у Верховній Раді України відбулася інавгурація новообраного президента країни Володимира Зеленського. І якщо багато людей, зокрема, й колеги актора по "Кварталу 95", прийшли на церемонію інавгурації особисто, то деякі дивилися її у прямому ефірі, а потім почали вітати Володимира Олександровича вже в соцмережах. Так, і Катерина Кухар дивилася церемонію у прямому ефірі, але робила вона це, як виявилося, в Америці о першій годині ночі.

На своїй сторінці в соцмережі балерина опублікувала миле фото, зроблене, мабуть, на сцені. На ньому витончена танцівниця відображена в довгому красивому білому платті, яке нагадує весільне, а в руках вона тримає букет, декорований під український прапор. Волосся Каті зібране в строгу зачіску, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж. У підписі до цього ніжного фото Катерина Кухар розповіла, що вперше дивилася церемонію інавгурації повністю.

Катерина Кухар

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Перший раз в житті дивилася від початку до кінця інавгурацію... Захоплена! Мене навіть не зупинив американський час (перша година ночі)! По-людськи, від серця і зі сталевою волею… Таким і повинен бути справжній чоловік і президент нашої країни. @zelenskiy_official. Я дійсно думаю, що життя в Україні стане краще! Я вірю в наше майбутнє!" - зворушливо написала балерина.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою у бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.