Емілія Кларк – відома британська актриса театру, кіно і телебачення. Найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргарієн в телесеріалі "Гра престолів". Дівчина активний користувач соцмереж, зокрема, Instagram, де ділитися з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Емілія також славиться своїм відмінним почуттям гумору, веселим характером, що відмінно видно за її постами у мережі.

Так, в цей раз знаменита актриса опублікувала на своїй сторінці обкладинку журналу The New Yorker, яку прикрасила. Як видно на фотографії, Емілія Кларк сильно змінилася, а деякі навіть вважають, що схудла. На обкладинці Мати драконів з'явилася у світлій прозорій блузі, яка підкреслила тендітні плечі зірки. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий природний макіяж. Емілія не дивиться в камеру, вона задумлива і, здається, думає про шось своє.

У підписі до фотографії зірка "Гри престолів" повідомила, що дала розгорнуте інтерв'ю журналу The New Yorker. "Так, мій дорогий, люб'язно подивившись на @newyorkermag, поставив мені кілька запитань про мій досвід у MOD, і я відповіла, як можна краще… Посилання в біографії на кілька уривків про те, яке це – махнути на прощання моєї додатковою кінцівкою", - написала актриса.

Емілія Кларк

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники матері драконів не змогли пройти повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Емілію Кларк засипають компліментами і лайками, а її незвичайний образ розпалив масу обговорень в коментарях до фотографії. Але найбільше в коментарях обговорюють останній сезон серіалу "Гра престолів", в якій вона зіграла одну з головних ролей. Багато глядачів, які цілих 2 роки чекали нові серії, розчаровані останнім сезоном і, зокрема, героїнею Емілії.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" спотворила себе до невпізнання.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Матір Драконів" застукали з новим бойфрендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що ексклюзивні подробиці фіналу "Гри престолів" злили в мережу.