Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який минулої весни оскандалився своїм виступом в Росії й славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся річ у тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує на відпочинку у відповідному образі. Віталік на цьому знімку схожий на голлівудського красеня, його образ досить стильний, хоч і спортивно-пляжний. Для фотосесії на тлі красивого пейзажу він надів оливкові штани і сіру футболку, при цьому артист босий. Віталік сидить в "позі лотоса", пафосно дивлячись в камеру крізь круглі рожеві окуляри.

У підписі до фотографії Віталій Козловський написав "ванільну" цитату: "Тепло в повітрі, тепло в душі. Але як багато тих, з ким можна обговорити погоду... І мало, з ким хотілося б ділитися тим, що на душі...". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака. Стильний образ Віталіка засипають компліментами в коментарях, а більшість почали обговорювати цитату Віталіка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я б і хотіла запропонувати себе в якості вільних вух, але впевнена, що мене не почують. Але впевнена в іншому. Поруч є рідні, які готові вислухати і прийняти вашу душу. Не відстороняйтеся від них", "Фото супер, наскільки ви праві у вислові", "І мало хто хоче чути про те, що у тебе на душі", "Як гарно сказано", "Дуже правильні слова", "Дуже красиво і фото супер", "Розумію. Насолоджуйся теплом", "Красиво", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.