Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в ліжку, на білих простирадлах. При цьому Ольга, як мовиться, при повному параді – з укладкою, макіяжем та манікюром. На актрисі не видно одягу, вона прикрилася ковдрою, а сфотографована як би зверху. З підпису до фотографії можна здогадатися, що вона була зроблена для журналу Cosmopolitan. У підписі до світлини, яку Ольга опублікувала в понеділок, вона поділилася мотивацією.

"Понеділок для нових починань! Всіх з початком нового тижня! І з можливим новим щастям! Воно всередині нас. @cosmopolitan_russia #Cosmo25 #CosmoGirls #Cosmopolitan25 #MondayMotivation #FreshStart", - написала актриса. Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а понеділками заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Так мило", "Дуже красива", "Красива", "Я люблю тебе!", "Дуже люблю цю маленьку красуню", "Ти прекрасна!", "Я просто обожнюю твої жіночі літерали ... Я вважаю їх сексуальними!", "Взаємно Оля! І вам успіхів і процвітання!", "Люблю цю фотографію", "Дивно красива", "Абсолютна краса", "Млосна киця", "Прекрасна леді", "Одна з найкращих фотографій", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.