Опальна українська співачка Ані Лорак, яка давно втекла до Російської Федерації та активно заробляє у агресора гроші, порадувала фанатів знімками з салону автомобіля.

Ані Лорак

Ані досі тяжко переживає розлучення, тому на своїх сторінках в соцмережах робить усе можливе, щоб створити ілюзію безтурботного та щасливого життя, публікуючі щоразу знімки, де вона усміхнена та радісна.

Останнє фото не стало винятком.

На ньому артистка позує в салоні автомобіля. Ані зробила селфі лежачи. Образ її простий, повсякденний. Вона вдягла білу футболку з V-подібним вирізом, яка вигідно підкреслила її пишну форми.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

В кадрі артистка вирішила не показувати очі і сховала їх за сонцезахисними окулярами. Родзинка образу - і цікава підвіска на шиї у вигляді ключа. Традиційно "діва" надула губи "качечкою" перед камерою.


Варто додати, що останнім часом в мережі все більше прослизує інформація про те, що Лорак вагітна. Шанувальники на її фото розгледіли округлий животик. Однак сама співачка ніяк не коментує чутки та всіляко намагається відійти від цієї теми.

Нагадаємо, колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу не всі розглядали як гідного чоловіка для співачки. Такими одкровеннями поділився Костянтин Алексєєв, продюсер екс-солістки групи "ВІА-Гра" Альони Вінницької.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, продовжує епатувати шанувальників відвертими, а іноді вульгарними знімками. Такі фото систематично викликають масу негативу і критики в її бік.