Чорношкіра вокалістка групи Spice Girls звернулася до лікарів у зв'язку з повною втратою зору, пише таблоїд The Sun. Зі скаргами на повну сліпоту в британський госпіталь потрапила одна з учасниць групи Spice Girls Мелані Браун, вона ж Mel B. Напередодні старту турне лікарям вдалося повернути їй зір.

"Я не можу нічого бачити - я повністю осліпла", - наводить The Sun слова співачки.

За словами очевидців, жінка була в жахливому стані. Вона дуже злякала інших відвідувачів клініки Moorfields Eye Hospital.

"Мел сказилась і кричала, що не бачить нічого. Вона приїхала в лікарню на машино з водієм та помічником, який тримав її за руку", - розповіли журналістам The Sun свідки події з лондонської очної лікарні.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пізніше, коли зір повернувся до 43-річній співачці, її перевели в офтальмологічне відділення іншої клініки, а сама Мелані Браун розпорядилася найняти лікарів в штат трупи, з якою вона репетирує новий тур.

20 років тому артистка погодилася на операцію по лазерній корекції зору. Проте маніпуляції лікарів мали серйозні наслідки - співачка перестала бачити лівим оком.

За словами журналістів, нові проблеми почалися у неї два дні тому. Браун прийшла в лондонську очну клініку Moorfields Eye Hospital. У бесіді з таблоїдом про біду Mel B говорив неназване джерело, який зазначив, що артистці було дуже погано", а менеджери групи і подруги по колективу "дуже хвилювалися за неї". Сама ж пацієнтка не стримувала емоцій під час прийому лікаря.

"Вона кричала, що осліпла", - наполягає джерело.

Втім, після надання екстреної допомоги зір вдалося відновити, резюмують журналісти. Причину тимчасової втрати зору встановити не вдалося. Представник співачки у короткому коментарі заявив, що зараз ситуація під контролем.

Нагадаємо, відома британська співачка Мелані Браун опинилася в лікарні з переломами двох ребер і серйозним пошкодженням руки

Як повідомляв портал "Знай.uа", Spice Girls вперше з'явилися на публіці без Вікторії Бекхем.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що "Вона намагається стерти нашу історію": Мел Бі в сказі на Джері, Spice Girls тріщать по швах.