Молода дружина відомого російського продюсера Олександра Цекало Дарина Ервін вирішила порадувати шанувальників у соцмережах своїми пишними принадами.

Дружина Олександра Цекало Дарина Ервін опублікувала в Instagram вельми пікантне фото.

В кадрі дружина продюсера постала в джинсових шортах та фартусі, накинутому просто на голі груди. Дарина Ервін захоплено малювала.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дружина Олександра Цекало повернулася до камери в пів-обороту, тому можна побачити її спину і пишний бюст. Фото вразило шанувальників Ервін. Вони залишили масу коментарів під постом дружини продюсера.

Дарина Ервін

Варто нагадати нашим читачам, що Олександр Цекало закрутив роман з Дариною Ервін ще в 2018 році, будучи одруженим на сестрі Віри Брежнєвої – Вікторії Галушко. Заради нової пасії він залишив третю дружину і двох дітей. Навесні 2019-го Цекало і Ервін зіграли весілля в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, українська Кардашьян показала гаряче фото без білизни: замість ліфчика журнал.

Як повідомляв Знай.uа груди Лободи випали просто перед концертом, а вона і не помітила: яка розкішна.

Знай.uа писав, гола Камінська прикрила груди лише кексиками: чим брудніше, тим смачніше.