Популярний російський співак і чоловік ведучої Регіни Тодоренко Влад Топалов розповів, які негативні почуття деколи відчуває до власної дитини. Відповідний пост з'явився в Instagram артиста.

"Він деколи страшно дратує. Хочеться запхати його назад туди, звідки я особисто бачив, як він вилазив. І я вам про це теж чесно кажу. Але, звичайно, це все мій гумор. Бачиш, як він посміхається - і відразу все роздратування проходить. Єдине все ніяк не куплю беруші. Кажуть, допомагає, коли зовсім втомлюєшся від цього звуку крику. Хтось пробував? Лікарі кажуть, що можна беруші, щоб самому не сходити з розуму. Всім відмінною тижня. Обіймаю", - пише Влад.

Фолловери співака не стали накидатися з критикою на щире визнання молодого батька. Вони відзначили, що бажання відпочити – це нормально і у всіх виникає часом бажання "засунути назад".

"Важко тільки перші 18 років", "Хоч хтось щиро пише, без цих рожевих соплів", "Молодець, чесний батько. Насправді, у всіх виникає періодично бажання… засунути назад", "Приємно бачити таких батьків! Хіба це може набриднути??", - коментують шанувальники.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Влад Топалов виставив веселе відео, на якому показав, як разом з коханою дружиною заспокоює малюка Майкла. Так, артист зізнався, що син іноді дуже голосно плаче, а ось відвернути його від криків допомагають веселі танці біля коляски.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов показали, як справляються з малюком.

Як повідомляв Знай. ua, Регіна Тодоренко розповіла про секретному продукт, з яким худне.

Знай. ua писав, що чоловік Тодоренко Топалов показав, ніж заспокоює сина.