Красуня-дружина президента України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, після інавгурації відкрила сторінку Instagtam і тепер частенько ділиться новими фото. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр, на якому робить спільне селфі з люблячим чоловіком. Так, перша леді приміряла розкішне вбрання молочного кольору, зроблене вручну популярним українським дизайнером Артемом Клімчуком і доповнила образ нюдовим макіяжем, а також акуратними золотими сережками-горошинками.

Всього за 4 години ніжний кадр зібрав понад 104 тис. лайків, а фолловери залишилися в захваті: "Що за краса так сліпить очі мої?😻💚💚", "Класс, ви такі живі , справжні , це так приємно 😘", "Щирі і справжні 💚💚💚", "Розпочалася новітня історія України 😍😜😜", "Любо глянути....Щастя вам до ста літ!!!", "Наші💚Найкращі!", "Це доказ слів, що українці повинні і будуть посміхатися 👍👍👍", "Сяючі зсередини!!! Тримайтеся, друзі! Два дельфіна серед акул - бережіть себе! Ми з вами 😘😘😘".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Також "Знай.ua"писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.