Знаменитий актор Роберт Паттінсон замінить 46-річного Бена Аффлека в ролі Бетмена в наступному фільмі про супергероя. Джерела тижневика Variety стверджують, що він є найбільш вірогідним кандидатом на роль Бетмена.

Найімовірніше, скоро про це оголосять офіційно.

Поки що не встановлена офіційна дата початку зйомок, але передбачається, що вони почнуться вже цього літа. А на екрани картина про супергероя вийде 25 червня 2021 року.

У разі, якщо інформація підтвердиться, то 33-річний Паттінсон стане другим наймолодшим актором, який зіграє Бетмена. Перший став Крістіан Бейл, якому 31 рік, коли відбулася прем'єра "Бетмена" в 2005 році.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Паттінсон став відомий завдяки ролі вампіра Едварда Каллена в кіносазі "Сутінки".

Бен Аффлек раніше заявляв, що не має наміру брати участь в зйомка наступного фільму про Бетмена, однак пояснив, що йому подобається співпрацювати з киновселенной DC.

"Думаю, було б дивно, якби я зіграв якогось іншого персонажа. Але якщо DC захочуть співпрацювати зі мною, я готовий зняти для них який-небудь фільм — якщо це буде цікаво і мені", - зазначив Аффлек.

Нагадаємо, автор "Сутінків" пояснила здатність безкровного Едварда займатися сексом.

Як повідомляв Знай. ua, в мережі з'явився трейлер довгоочікуваного драми з Дженніфер Еністон

Знай. ua писав, що героїв "Месників" показали без гриму.