Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася трепетним знімком з новим домашнім улюбленцем - білим і пухнастим цуценятком породи померанський шпіц на ім'я Мімі. Так, дівчинка зізналася, що вся сім'я просто обожнює чотирьохлапого друга, але от сам песик чомусь виглядав сумним.

"Прийшла пора познайомити вас з новим членом нашої сім'ї її звуть Мімі і їй 4 місяці це померанський веселий шпіц якого ми всі дуже любимо. А у вас є вихованці , давайте влаштуємо марафон ви знімаєте свого вихованця в сторіз і відмічаєте мене а через тиждень я зроблю склейку всіх наших чотириногих друзів , чекаю на ваші сторіз люблю", - поділилася емоціями Полякова-молодша. Фолловери взялися коментувати: "Які ви милі!)😍", "Дуже красива", "Вау😍", "Машуня,ти дуже-дуже красива,а Мімі така кумедна і мила!😍", "Красоточка", "Які ж ви гарні і милі 💕💕💞", "Клас! Яка Краса! Чудова Фотка! 😘😊🐕".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.