Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з відпочинку біля моря, дуже синхронно роблячи в подругою колесо на тлі пальм та іншої зеленої рослинності. Так, артистка не тільки похвалилася розтяжкою і фізичною формою, а й розповіла, як правильно ставити мету і досягати її.

"🤸🏻‍♀️🤸🏼‍♂️ якщо ставити собі мету не схуднути, а наприклад: хочу навчитися стійці на руках, хочу пробігти марафон, хочу сісти на шпагат, хочу навчитися віджиматися 20 разів поспіль....процес зниження ваги буде відбуватися сам собою поки будете домагатися цікавої мети ;) Хочете поставити мету прямо зараз? 🏄🏻‍♀️🤽🏻‍♀️🚣🏻‍♀️🤸🏼‍♂️🤼‍♀️🎿🧘🏼‍♀️", - поділилася емоціями Луценко. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Як завжди захоплююся Вами😍😘😘😘💪👍👏", "Заліпально😍😍", "Клас, так красиво 😍", "Супер 🥰 Молодці 🌹❤️", "Клас, молодці👍👍👍😊😊😊".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.