Українського співака Андрія Кіше (Kishe), який одружений вже більше 20 років, застукали на пристрасних обіймах з молоденькою дівчиною в одному з танцювальних залів Києва, про це пише Обозреватель.

Популярний артист і юна красуня весь час сміялися і дуже пристрасно обіймали один одного під час танцю.

За їх словами, урок танців більше скидався на флірт закоханої парочки, в залі артист і його партнерка були одні і не соромлячись вітражних вікон відверто загравали один з одним.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що в серпні 2016 року Кіше та його дружина Оксана відзначили 20-річчя весілля. Тоді пара вирушила в подорож по Італії.

Нагадаємо, українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, на якому позує разом із Потапом і не тільки.

Як виявилося, Каменських і Потапенко відвідали вечірку до Дня народження Олексія Завгородного, більш відомого як Позитив. Як видно на фото, вечірка була двокольорового – оранжево-зеленою. Тому Каменських прийшла в коротенькій салатовому сукню з красивою укладанням та макіяжем. А Потап з'явився в такому ж зеленому костюмі – шортах і футболці з помаранчевою кепкою на голові.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.