Відома королева епатажу, телеведуча і зірка передачі "Хто зверху" Леся Нікітюк чесно розповіла про свої стосунки з колегою Сергієм Притулою, пише Політека. Зірка зізналася, що для неї партнер по зйомках є в першу чергу сусідом, адже нещодавно він переїхав в район, де вона живе. Про це Леся Нікітюк розповіла в програмі "Іспит з Єфросиніною". Схоже, Леся склала екзамен на відмінно, бо відповіла на всі запитання ведучої і навіть більше.

"Він недавно переїхав на мій район і тепер Сергій Притула офіційно – мій новий сусід. Я виходжу на балкон, він виходить на терасу і кричить мені звідти: "Никитюк, я зверху". Сергій Притула для мене дуже сильний партнер, професіонал", - розповіла ведуча.

Вона зазначила, що Притула дуже впевнений у собі: "Його не проб'єш, не скривдиш, не пережартуєш".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли я заходила на проект "Хто зверху", мені було складно з ним, тому що він тисне, знищує своєю геніальністю, силою. Коли він мене не задавив, то прямо подружився зі мною", - згадує Никитюк.

А на останньому фото в Instagram Леді Леся показала, як носити трендові в цьому сезоні велосипедки.

Нещодавно Лесі подарувала свою машину і тепер стала пішоходом, тому епатажна ведуча спантеличена вибором нового транспортного засобу. Вона запропонувала фанам вгадати, якому авто віддасть перевагу.

На фото Леся зображена в стильному піджаку кавового відтінку, чорних велосипедках і туфлях на підборах. В руках вона тримає коробку з квітами і обеззброююче посміхається в камеру.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.