Співачка Мадонна представила кліп на композицію Crave, яку вона записала спільно з репером Swae Lee.

Кліп опублікований на Youtube-каналі артистки.

Наразі вже відомо, що пісня увійде до нового альбому культової співачки, реалізація якого запланована на 14 червня. Відзначається, що чергова пластинка Мадонни складатиметься з 15 композицій.

Крім того відомо, що вихід нового альбому Madame X Мадонна анонсувала у себе в Instagram 15 квітня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто нагадати, що культова поп-діва Мадонна стала "родзинкою" гала-концерту пісенного конкурсу Євробачення-2019 , який відбувся 18 травня. Артистка підірвала зал яскравим і епатажним виступом. Співачка запам'яталася навіть не так яскравим шоу, як політичною провокацією і фальшивм співом, який відзначили всі єврофани і шанувальники співачки.

Так, у гранд-фіналі Мадонна представила дві пісні: хіт "Like A Prayer" 1989 року випуску та новий сингл "Future", який виконала з репером Quavo. Але поп-діва обурила шанувальників спробою поліпшити свій.

Нагадаємо, популярний український артист Андрій Данилко, який виступає в амплуа Вєрки Сердючки, повідомив про своє розчарування щодо того, що українці роздули величезну проблему з участі в Євробаченні. Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив у суботу, 18 травня, на фіналі Євробачення в Тель-Авіві. Він зізнався, що вкрай незадоволений тим, яка ситуація в цьому році склалася з Україною.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий російський співак Філіп Кіркоров розповів, що хоче відновити свої поїздки до України. Зокрема, російський поп-король відзначив, що сумує за Україною, через що інколи навідується до анексованого Росією Криму. Таким чином російський артист нібито визнає Крим українським.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Мадонна після прибуття в нью-йоркський аеропорт імені Джона Кеннеді, намагалася увійти до приміщення інкогніто, ховаючи обличчя під паранжею. Наразі вже відомо, що силовики змусили її знати традиційне мусульманське вбрання, через те, що воно неприпустиме при проході контролю та перевірці документів.