Шоу "Холостяк" 9 сезон наближається до свого логічного завершення і вже 24 травня вся Україна дізнається, кому віддав своє серце Микита Добринін. А тим часом вже розпочалися кастинги на 10 сезон найромантичнішого шоу країни і українки пробують свої сили.

Дмитро Черкасов, екс-учасник шоу "Холостяк"
Дмитро Черкасов, екс-учасник шоу "Холостяк"

Але, несподіваною звісткою приголомшили шанувальників шоу дві колишні учасниці шоу "Холостяк" - Галина Присташ (Холостяк 8 з Рожденом Анусі) і Стелла Шаповалова (Холостяк 7 з Дмитром Черкасовим).

Обидві учасниці дійшли до фіналу шоу свої сезонів, але Холостяки віддавали перевагу їх конкуренткам.

Галя і Народжений

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також, Галя і Стелла стали просто улюбленицями українців за свою яскравість і щирість.

Стелла і Дмитро

Екс-учасниці шоу "Холостяк" попередніх сезонів змусили задуматися всіх шанувальників шоу, опублікувавши на своїх сторінках однакові фото з ідентичними підписами.

"Ми вже готові до 10 сезону. А ви?" - написала Галина Присташ.

Галина позує в білій суворій сукню на гудзиках, а Стелла - в протилежність, у чорній відвертій сукні, яке показує всі достоїнства фігури.

Цим дівчата породили думки у шанувальників, що знову повернуться на шоу і спробують знайти любов і щастя. В коментарях українці стали будувати припущення:
"Зібрати всіх фіналісток під номером 2 і без кастингу відправити в 10 сезон", "Шкода, що гідний холостяк ще не народився", "Якщо будуть Стелла і Галя, навіть не знаю за кого вболівати. Обидві класні", "2 круті фіналістки", "Класні, рада за вас", "Анетті не вистачає, ну що б вже зовсім відривний сезон влаштувати".

"Навіщо спойлер?", "Стелочка, а коли буде?", "Може хоч 10 сезон буде зі справжнім весіллям, все-таки ювілейний", "Будете брати участь?", "Десятий холостяк і десять фіналісток, було б круто"

Варто відзначити, що в коментарях не раз дівчат запитали про те, чи вони дійсно збираються на 10 сезон шоу, що дівчата або ігнорували, або жартували: Галина відповідала смайликами, а Стелла викручувалася.

Нагадаємо, холостяк Добринін зробив шокуючу заяву перед фіналом проекту.

Раніше повідомлялось, що фіналістка шоу "Холостяк" натякнула на перемогу.

Також, Добринін несподівано шокував шанувальників.