2019 рік почався з гучної заяви лідера Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського про намір балотуватися на пост президента України. Через п'ять місяців Україна отримала нового главу держави, тепер вже екс-"кварталівця" і екс-гумориста.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Про те, як йдуть справи у "Кварталі" без їхнього головнокомандувача, як тепер потрібно звертатися до колишнього колеги і про інші моменти "Знай.uа" розповів телеведучий, шоумен, автор і музичний редактор Студії "Квартал 95" Артем Гагарін.

"Якщо говорити про творчість, творчим людям завжди допомагали стресові ситуації - закоханість, розставання, нещасна любов та інші вибиваючі моменти. Відхід Володимира Олександровича в політику - для нас це була та сама стресова ситуація. Ця ситуація змусила активізуватися, об'єднатися і з подвоєною енергією продовжувати працювати, творити і радувати глядачів", - прокоментував Гагарін відхід Зеленського у політику.

Артем Гагарін з родиною в Туреччині на зйомках Вечірнього кварталу

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Окрім того, він відповів на запитання, яке хвилює тисячі прихильників Кварталу 95 - хто замінить Володимира Зеленського як провідного актора студії.

"Починаючи з нашого приїзду і до початку концерту було питання: Хто замінить Володимира? Побачивши концерт, глядачі зрозуміли - мети замінити Володимира Зеленського не було, та й навряд чи це можливо", - підкреслив ведучий.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Природно, ще довгий час ми не зможемо піти від порівнянь - "Квартал" з Зеленським або "Квартал" без Зеленського. Процитую один із жартів: Володимир Олександрович по скайпу каже: "Дивіться мені, тримайте марку, щоб потім не говорили, що при Зеленському було краще", - резюмував Артем Гагарін.

Нагадаємо, в Києві на тату-фестивалі один з учасників набив собі на тілі портрет Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у "Кварталі 95" розповіли про зйомки чергового випуску гумористичного шоу без Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі підростає "зміна" Зеленському.