Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, на якому позує в короткому сріблястому платті з екстремально глибоким декольте і оголеними плечима. При цьому однією рукою Настя тримається за злегка округлий живіт, як це зазвичай роблять вагітні. В підписі до кадру вона закликає всіх на майбутній концерт колумбійського співака Maluma, але підписників більше привернуло фото, яке вона прикріпила до запису, повідомляє портал Politeka.

каменських
каменських

"Готові запалити 8 липня зі мною на концерті Maluma? Спеціально для моїх улюблених підписників я приготувала сюрприз" - написала Настя.

Коментарі виконавиці моментально вибухнули від захватів і допитів:
"Через пару днів твоя весілля , запроси фанатів", "Коли ти вже перестанеш показувати своє огидне тіло", "А де коменти, що вона вагітна?", "А ти готова запалити завтра на своєму весіллі?", "Так, блін, Потапу пощастило", "Вона що, вагітна?", "Ну і де вибули раніше? Я вже купила квитки", "Ти і без концерту запалюєш наші серця своєю зовнішністю Настуся"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Багато шанувальників відзначили безглуздість знижкової акції, яку анонсувала Каменських, так як вже давно придбали квитки на концерт і пропозиція Насті виглядає вже, як знущання.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.