Легендарна голлівудська співачка і композитор Женев'єв Уейт померла у віці 71 року.

За інформацією видання Hollywood Reporter, вона померла уві сні у своєму будинку в Лос-Анджелесі, пише портал "Політека".

Женев'єв Уейт

Відомо, що Уейт народилася 13 лютого 1948 року в Кейптауні, ПАР. Вона виконала головну роль в британському фільмі 1968 року "Джоанна", також з'являлася в стрічках "Майра Брекинридж" (1970) і "Рушай" (1970). У 1974 році випустила альбом "Romance Is on the Rise", пісні з якого звучать у фільмі "Людина, що впала на Землю", де знімався легендарний Девід Боуї, і "Всього лише поцілунок".

Женев'єв Уейт

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З 1972 по 1985 роки Женев'єв була одружена з лідером гурту Mamas & Papas Джоном Філіпсом, який спродюсував альбом "Romance Is on the Rise". Від цього шлюбу у Уейт народилися двоє дітей — Тамерлан Філліпс і Біжу Філліпс, яка згодом також стала акторкою.

Нагадаємо, вдова Караченцева розкрила останню таємницю актора: "Янголи вказали шлях".

Як повідомляв Знай.uа помер чоловік з найромантичнішої пари на планеті: 210 років на двох.

Знай.uа писав, померла легенда Голлівуду: подивіться в небо, розкрийте обійми і вимовте її ім'я.