Анджеліна Джолі і Бред Пітт не так давно приголомшили світ своїм розлученням. Шанувальники жаліли Джолі, яка після розлучення вся схудла і виглядала вкрай огидно. Фанати зробили висновок, що всьому виною саме розрив із голлівудським актором. Але, не так давно пара здивувала весь світ вдруге, повідомляє портал Politeka.

Бред Пітт та Анджеліна Джолі
Бред Пітт та Анджеліна Джолі

43-річна Анджеліна Джолі і 55-річний Бред Пітт налагодили відносини після розлучення. Про це повідомляє Entertainment Tonight.

За словами джерела, екс-подружжя усвідомило, що їм потрібно відкласти в сторону свої розбіжності, щоб вирішити, що краще для їх пріоритету № 1 - їх дітей, яких у пари є аж шість.

"Вони обидва знали, що їм потрібно рухатися вперед в житті. Більше немає драми. Вся пилюка осіла", - говорить джерело. "Вони завжди були зосереджені на тому, що краще для дітей".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Джерело зазначає, що шестеро дітей колишньої пари - 17-річна Медокс, 15-річний Пакс, 14-літня Захара, 12-річна Шайло і 10-річні близнюки Нокс і Вів'єн - пишаються своїми батьками і що діти продовжують бачити Пітта кілька разів в тиждень, коли вони не з Джолі.

Також джерело повідомило, що графік опіки був дуже важливим для всієї родини.

"Тепер діти проводять час з обома батьками, щасливі і процвітають"

Наголошується, що Пітт зараз зосередився на кар'єрі, а Джолі сильно зблизилася з 10-річною дочкою Вів'єн.

Нагадаємо, після гучного та болісного розлучення з Бредом Піттом Анджеліна Джолі стала скаржитися на погіршення здоров'я. А нещодавно зірка навіть склала заповіт, боячись раптової смерті.

Як повідомлялось раніше, Бред Пітт одружується: актор розповів про розлучення з Джолі і нову мачуху для дітей.

Также, Анжеліна Джолі вигуляла змужнілого сина: у мережу злили неоднозначні фото.