Відомий український гуморист, а віднедавна керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий пояснив, чому одягнув худі з провокаційним написом на дебати кандидатів у президенти 19 травня.

Про це він розповів у своєму інтерв'ю виданню "Новини України".

Тоді Кошовий обрав на дебати одяг провокаційного українського бренду "Pohuy", логотип якого великими літерами був зображений на чорному худі гумориста. Такий вибір Кошового спричинив хвилю активного обговорення серед українців. Сам же актор зазначив, що це була випадковість.

"Я це одягнув абсолютно несвідомо, і тільки потім зрозумів, що людям просто більше нічого обговорювати, крім того, у що були одягнені люди. Деякі написали, що мені дійсно по**й на Україну. Я вважаю, що вони повні деб*ли та заявляю це офіційно!" – гнівно висловився Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окрім цього, Євген Кошовий наголосив, що ніколи та ні в кого не питав, у чому йому ходити, за винятком його дружини Ксенії. За словами популярного коміка, і він не збирається ніколи цього робити.

"Я одягнув просто теплу кофту, яку мені подарували на день народження. У мене є ще тапки з написом "Ох**нно", чому про це ніхто не говорив?"– резюмував актор.

Зазначимо, що Євген Кошовий став керівником студії "Квартал 95" після того, як Володимир Зеленський виграв вибори президента України. Кошовий також додав, що він творча людина і не хоче йти в політику.

Нагадаємо, гуморист, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий, відверто розповів інтимні подробиці з особистого життя. Комік поділився тим, що його дратує в коханій дружині Ксенії.

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.