Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр з відвертої фотосесії з кліпу на пісню "Peligroso". Так, артистка позувала в коротенькому блискучому платті срібного кольору з глибоким декольте, а доповнила пікантний образ сережками і масивною каблучкою. Варто зазначити, що вже 23 травня відбудеться весілля Потапа і Насті, що закохані підтвердили в своїх акаунтах.

"Готові запалити 8 липня зі мною на концерті Maluma? 🔥🔥", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Так блін , Потапу пощастило", "Просто неймовірна 😉🔥👍", "Українська Кім Кардашьян (в хорошому сенсі😎)", "Урааа! Настя ,вітаємо вас з Потапом !!!🙏🏻 Нарешті !!!", "Настя, ось цей образ ну просто бомбезно вам личить! ну просто вауууууу😍", "Як завжди ви блискуча 😍😍", "Рада за вас з Льошею ) ви дуже круті 💕", "👏мої вітання , дорогі Настюша і Олексій ♥️♥️♥️♥️👏👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.