Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішну серію кадрів, позуючи в незвичному образі. Так, артистка приміряла масивний комбінезон приглушеного сіро-блакитного кольору, доповнивши вбрання кросівками, акуратними золотими прикрасами і футуристичними окулярами.

"конец апреля начало мая
я виновата ,прости я знаю
забуду осень ,забуду зиму
не буду помнить эту картину
#ЕР#newalbum", - заінтригувала Лобода. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Жах, що за балахон на ній", "Ви така красива і завжди така втомлена і змучена на фото.. Але це не позбавляє їх ( фото) шарму, смаку, сенсу і краси...". Однак більшість залишилися в захваті: "Мало того, що красива, сексуальна, так ще й талановита😒", "Як же Вам личать окуляри🔥 КРУТА🔥🔥🔥", "шалено красива ..🖤", "Занадто ідеальна 😚", "Неймовірна😍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.