Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Цього разу Оля вирішила привітати українців з інавгурацією новообраного президента Володимира Зеленського і показала з ним кумедне фото.

Оля Полякова
Оля Полякова

Фото явно зроблено з гумором ще в часи «Кварталу». Зеленський поклав свою голову на груди Полякової, на обличчі Володимира красується задоволена посмішка «березневого кота». Оля ж закусила губу, повідомляє портал Politeka.

"Вітаю всю Україну з Новим Президентом!!! Цей шлях буде не простий, але знайте , одне тендітне , але міцне плече , завжди готовий вас підтримати! з надією дивимося у майбутнє!"- підписала знімок Ольга Полякова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Але не всі шанувальники оцінили дружній пост зі "слугою народу".

"Не дуже коректно виставляти подібні фото. У Володимира Зеленського новий статус в даний момент, і потрібно дотримуватися субординації, хоча б з поваги до нього , раз Ви з ним так близько спілкуєтеся (лися)", "Вам,Олю,звичайно видніше!!! Але він же тепер президент!!! Навіщо виставляти такі фото? Ви ж не виставили їх раніше……. Нерозумно…. Тепер.", "Так як Зеленський тепер глава держави,думаю не зовсім коректно плутати шоу-бізнес і політику. Не варто виставляти такі фото,де голова президента лежить на чиїх-то ц*цьках"

Інші коментарі відрізнялися меншими нападками:
"Я з таким задоволенням дивилася інавгурацію. Він так гарно говорив... прям до сліз", "Чудове фото! Оля хотіла показати, що наш Президент, звичайний і чудовий хлопець", "Ну підлизнула", "Навіщо таке провокаційне фото . Оля за своїм рівнем виступила, як завжди", "Полякова не підлещуйся до нашого президента".

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.