Переможець третьої української "Фабрики зірок", а також фіналіст The Voice Of Germany Стас Шурінс повернувся в Україну і презентував кліп на свою нову пісню "You Can Be". Відео зняте у співпраці з Паралімпійським комітетом України. У ньому присутні кадри з Паралімпіади.

Співак розповів "Знай.uа", чому вибрав цю соціально важливу тему і які будує плани на майбутнє.

Стас Шурінс

"В мене були особисті труднощі. У якийсь момент опускалися руки, здавалося, що я нічого не можу, нічого не виходить - все валиться з рук... Зовсім випадково я натрапив на відео в Інтернеті. Це була документалістика паралімпійських ігор. У цей момент мені стало соромно за себе, тому що це неймовірно просто - те, що роблять ці люди - не просто надихає, а струшує і показує: "Ти серйозно? Ти опускаєш руки? Тобі погано живеться? Ти не можеш? Зберися!" - зізнався співак.

Під враженням від перегляду документального фільму він написав пісню, яка стала певною мотивацією для автора і слухача.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Стас Шурінс і українські спортсмени-паралімпійці на презентації відео

Крім того, ця історія виявилася дуже особистою для нього.

"В 2013 році у моєї дружини діагностували проблеми зі здоров'ям. Нам довелося виїхати з України за низкою причин. Напевно, найважливішим у цьому відношенні (зверненні до теми паралімпійців - ред.) стало те, що у моєї бабусі був інсульт, через короткий час вона була повністю паралізована. Я щодня бачив безпорадною людину, яка ще недавно могла усе. Це дуже важко", - поділився співак.

Презентація кліпу

Стас розповів, то це лише початок, він буде продовжувати співпрацювати з Паралімпійським комітетом України, брати участь у різноманітних акціях та заходах.

Під відео користувачі мережі почали висловлювати свою думку про нову роботу Шурінса:

"Дуже сумували за Вашим голосом! Неймовірно сильна пісня і такі прекрасні люди в кадрі! Спасибі! Тепер тільки вперед!"

"Красива пісня, Стас, торкнулися таку тему, від якої сльози навертаються, сильна пісня, сильний кліп. Вітаю! Ти - молодець"

"Спасибі, що торкаєшся цієї теми! Дуже мотивуючий кліп і пісня з глибоким змістом! Вітаю тебе з прем'єрою! Далі - більше, головне не зупиняйся! Успіхів!" - написали користувачі мережі.

Також зі "Знай.ua" Шурінс поділився своїми творчими планами і розповів, що на даному етапі планує працювати у двох країнах - Україні та Німеччині.

"У Німеччині за 5 років ми влаштувалися і звикли. Зараз, напевно, складно було б зірватися з місця і поїхати назад в Україну, хоча такі думки теж часом відвідують. А що стосується творчості і творчої складової, то вона більше сконцентрована в Україні, хоча у мене є плани на майбутнє в Європі в цілому. Україна - це одна з моїх улюблених країн, якщо не найулюбленіша - це країна, яка дала мені шанс, дорогу в життя", - поділився Шурінс.

Співак зізнався, що участь в The Voice Of Germany стала для нього цікавим досвідом роботи на інших концертних майданчиках, для іншої аудиторії.

"У мене зараз готовий альбом англійською мовою. Багато пісень переводимо на українську мову. Зокрема, пісня "You Can Be" є вже на українській. Вона має назву "Перемагай". Це для мене пора нововведень, відкриттів і проб. У мене починається нова глава мого життя, новий етап, і я хочу по максимуму зробити все правильно, спираючись на минулі помилки", - розповів співак.

Нагадаємо, що переможці "Х-фактора" ZBSband презентували свій дебютний альбом. Підтримати виконавців прийшла їхня наставниця Настя Каменських, Іраклі Макацарія, Володимир Остапчук та інші.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірки шоу-бізнесу повзали по підлозі, ухилялися від "ударів", бруднили свій одяг заради того, щоб перемогти у новій грі "Дикий захід" в парку віртуальної реальності.

Також "Знай.uа" писав, днями українські зірки відвідали одну з найпафосніших вечірок Києва - відкриття нового закладу з оригінальною назвою та стилем.