Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Так, в цей раз Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками новиною про те, що її старша дочка Маша стала моделлю і знялася в рекламній фотосесії бренду Марини Лірник. Актриса опублікувала фотографію дочки у білому лляному костюмі, на якому дівчинка позує боком до камери з красивою укладкою і легким макіяжем.

У підписі до фото: Олена Кравець написала: "Моя @ma_kravets для моєї @lirnik_shmirnik в лляному костюмі від @lirnik_shop. Моя любов". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото Маші Кравець на сторінці її мами. Багато відзначили, що дочка сильно схожа на зіркову матусю.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.