Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя і особистими історіями в соціальних мережах.

Ось і на цей раз співачка поспішила здивувати фанів визнанням з сімейного життя.

"Я ігнорую свого чоловіка. Після повернення шанувальника моїх борщів з роботи, 20 хвилин (знаю складно) НЕ чіпляюся до нього (психологи радять — я практикую). Ні питаннями: ну що? Ну як? Ні розповідями про свій чудовий / фіговий день. Дайте людині сходити в душ, зрозуміти що режим робота закінчився і тепер він удома і вихідний. Мовчки подсовуєш вечерю, а коли ситий і видих — муркаючи диктуєш свої мрії. Поки все працює. Якщо брикається — захват самка богомола. Можна повторювати в домашніх умовах", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В коментарях шанувальники висловлюють своє ставлення до такого незвичайного способу тримати чоловіка в узді і розповідають про свої лайфхаки:
"Ой, гарна попа", "Ми вдома намагаємося взагалі не говорити про роботу) працює", "Відмінна стратегія. Спрацьовує майже завжди", "Чоловік не носить обручку?", "Фу, вульгарно", "Соковиті булочки", "Це потрібно робити дуже акуратно, так як в природі захват "самка богомола" нічим хорошим для чоловіка не закінчується!) Але що додає адреналіну, то додає!", "Ох попа краса".

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, помітні наліпки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.