Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в яскравому образі. В кадрі Сергій Бабкін з'явився в абсолютно новому амплуа, він сильно змінився, і навіть постарів. Сергій став сивий, причому повністю, як на голові, так і на обличчі. В руках Бабкіна величезний оберемок рожевих і білих півоній, які ось-ось розквітнуть. При цьому музикант мило посміхається в камеру.

Нагадаємо, Сергій Бабкін налякав фанатів новим фото в соцмережі. Шанувальники запідозрили, що у кумира почалася криза середнього віку. Люди заходилися втішати Бабкіна і засипати компліментами його нове фото.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.ua" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.