У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля.

У ЗМІ і соцмережах вже кілька днів обговорюють весілля Потапа і Насті. І хоча знімати на території ресторану, де проходило свято, журналістам заборонили, зіркові гості самі все показали й розповіли. Не стали приховувати подробиці і новоспечене подружжя – і Потап і Настя, вони продовжують викладати фото зі свого свята. Проте, відразу ж після весілля молодята відправилися у медовий місяць, про що повідомив Олексій на своїй сторінці в соцмережі.

Він опублікував миле фото з Настею Каменських, на якому вони стоять з валізами біля трапа літака. Фото було зроблено в Києві, але куди летять молоді, Потап не розповів, зазначив лише, що в медовий місяць. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію, фоловери намагаються вгадати, куди Олексій повіз кохану.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.