23 травня під Києвом відгриміло веселе весілля Насті Каменських і Потапа, на якій побувало безліч українських знаменитостей. Звичайно ж, не обійшлося і без живих виступів зіркових колег, а також запальних танців. Серед інших на святі кохання заспівав і Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, а телеведучий Володимир Остапчук при цьому влаштував "гарячі" танці з "мамою" Вєрки.

Спекотне відео сам шоумен опублікував на своїй сторінці в Instagram. При цьому вони з мамою Сердючки влаштували мало не стриптиз - в якийсь момент та розстебнула піджак Володимира і зняла його з нього. Вєрка в цей момент виконувала один зі своїх хітів "Я не поняла".

"Коли Остапчук по-своєму зрозумів фразу на весіллі "а тепер танець з мамою", - з гумором підписав ролик ведучий.

Шанувальники не змогли залишити без уваги таку "гарячу" публікацію та залишили безліч захоплених коментарів, назвавши дане відео справжньою "бомбою" і зазначивши, що такм і повинно бути справжнє українське весілля.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

Як відомо, 23 травня Настя Каменських вийшла заміж за свого колегу і друга Олексія Потапенка. Це весілля стало справжньою несподіванкою для шанувальників пари, адже артисти довго і ретельно приховували свої стосунки. На фото, яке Настя опублікувала в соцмережі, вона показала свій ідеальний ранок нареченої. А в підписі до нього розповіла, хто допомагав їй створити цей неймовірний весільний образ.

Нагадаємо, відома українська співачка Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з коханим чоловіком Володимиром Дантесом, позуючи на тлі київського шоу-руму. Так, артисти показали шикарні образи, в яких вирушили на легендарному весіллі Потапа і Насті Каменських. Надя приміряла розкішне шовкове плаття болотного кольору і туфлі на підборах, в той час як Володимир вбрався в класичний чорний костюм з короткими штанами, білу футболку і масивні кросівки.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.