Відома українська співачка Тіна Кароль часто підігріває інтерес до своєї персони чуттєвими та водночас спокусливими фото на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Так, цього разу Кароль опублікувала чорно-білу світлину, де вона позує лише у білизні.

На фото поп-діва позує у білизні чорного кольору та кокетливо посміхається. Співачка у виграшному ракурсі показала ідеальний прес.

Шанувальники зірки не пройшли повз такої публікації й буквально засипали Кароль компліментами.

"Це дуже несподівано зараз було", "Боже, тільки три дні Зеленський президент. А тут в країні таке твориться", "Ніби знаєте: "щоб зрозумів, кого втратив", "Можна, будь ласка, шрифт ще більший капсу, тому що навіть ці букви здаються недоречно малими і мені їх не вистачає, аби повністю виразити моє офігівання. Ти прекрасна", "ось це шок", "Афігеть, весілля вдалося", "Тін, у мене пельмені збігли", "Спершу не зрозуміла, хто це", "У Каменських з'явився Льоша і вона почала такі фото публікувати, а так подумати...Тіна, весілля не за горами?" - написали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно відбулося весілля Потапа та Насті Каменських. На події було безліч знаменитих гостей, серед яких і українська поп-діва Тіна Кароль. Співачка привітала пару, виконавши пісню та вразила усіх глибоким декольте. На фан-сторінці Кароль у соціальних мережах з'явилося відео, де вона співає для молодят.

Нагадаємо, Настя Каменських із матом поцілувала Тіну Кароль на власному весіллі: відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.