Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася старстным фото з недавньої зйомки, чим не на жарт схвилювала чоловічу половину своєї аудиторії.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Дівчина позує в яскравій сукні з нової колекції Louis Vuitton, яка вигідно підкреслює всі апетитні вигини дівчини. Строгий комір і масивна фурнітура у вигляді колючих кнопок зробили образ досить ексцентричним. Волосся артистки спадають на плечі, а на обличчі присутній натуральний макіяж. Томний погляд спрямований прямо в камеру, розбурхуючи свідомість.

Шанувальники не змогли пройти повз такого соковитого фото:
"Ну я ж тільки прокинулася...", "У фотографа руки з того місця, відразу видно", "Здається, ти скоро залишишся без Фантіни, тому що ти нас ви вбиваєте своєю красою і естетикою", "Це фото має висіти у всіх бутиках Louis Vuitton", "Червоний вам дуже до лиця. Як ніби Вам 16", "Тіна, наснився мені сьогодні сон, що нарешті приїхали в Росію!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Гаряча мама кішка", "Чому ти настільки прекрасна. Не фото , а суцільна естетика", "Тіна, ти любов моя", "Тіна, ну не можна ж так красиво", "Неперевершено", "Колір настрій червоний: всередині небезпечний, а з зовні класний", "Киця, весілля, коли?!", "Вмираю, потопаючи в коханні".

Нагадаємо, Тіна Кароль опублікувала у своєму Instagram відео, на якому її син Веніамін передає Потапу і Насті найкращі вітання і побажання щасливого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, напередодні радісної події Настя Каменських показала перші весільні фото. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує біля вікна в халаті з написом "Bride" ("Наречена").

Також портал Знай.uа писав, що журналісти вирішили попросити прокоментувати весілля колишню дружину Потапа і його партнера по бізнесу Ірину Горову.