Незважаючи на позиції проукраїнських громадських організацій міста Одеси Державна прикордонна служба та СБУ не заборонила в'їзд до України російської співачки Олени Тємнікової. Екс-учасниця поп-гурту Serebro, яка раніше незаконно відвідувала з гастролями окупований Крим і відкрито називала себе "фанаткою Путіна", приїхала в Одесу. Артистка неодноразово зізнавалась у теплих почуттях до Путіна.

Раніше із заявою про заборону її виступу офіційно звернувся голова одеського "Вуличного фронту" Дем'ян Ганул, повідомляє Думская.net.

Окрім того, він та його люди проводили роз'яснювальну роботу з адміністрацією нічного клубу Ibiza Beach Club, який і запросив до себе виконавицю на вечір п'ятниці, 24 травня 2019 року.

У свою чергу Ibiza теж звернулася до СБУ із письмовою заявою. Згодом, як запевнили у адміністрації закладу, проблем з в'їздом Тємнікова не матиме.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вчора небайдужі активісти із "Вуличного фронту" до пізнього вечора пікетували нічний клуб, де мав відбутися концерт російської зірки. Вони роздавали листівки із зображенням Путіна та спалили державний прапор Російської Федерації. Близько 22:00 активісти розійшлися. На той момент, за даними Ганула, Тємнікова вже була в Одесі, а її виступ, як повідомили місцеві ЗМІ, мав відбутися після 24:00.

Заблокувати концерт не вдалося, адже на демонстрацію прийшло мало активістів. Присутні змогли продемонструвати лише флешмоб. Варто зазначити, що на офіційному сайті артистки написано, що сьогодні, 25 травня у неї відбудеться виступ у Києві.

Нагадаємо, Стас Шурінс присвятив українським паралімпійцям зворушливий кліп: "Сльози навертаються!".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірки шоу-бізнесу повзали по підлозі, ухилялися від "ударів", бруднили свій одяг заради того, щоб перемогти у новій грі "Дикий захід" в парку віртуальної реальності.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.