Відома українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно зірка заявила про свої плани почати політичну кар'єру повідомила популярна українська співачка Оля Полякова. До такого висновку можна прийти, судячи з її посаді у соцмережі Instagram, в якому вона прокоментувала своє інтерв'ю виданню "Отдохни".

Суперблондинка зазначила, що з недавніх пір в її житті відбулися багато змін, включаючи її рішення про "відхід у політику".

Примітно, що тиждень тому продюсер Полякової Михайло Ясинський підтвердив чутки про те, що поп-діва хоче піти в політику. Так, він висловив думку, що Україна історично матриархальное держава, тому жінки - це головний політичний інструмент.

"Зараз я на відпочинку, проте, як тільки приїду - ми заявимо про свої політичні амбіції. Це не жарти. На сьогодні головне, що ви повинні знати - це будуть тільки жінки! Сильні, самодостатні, порядні. Звичайно ж, красиві. І душею, і помислами! Хто, як не вона", - написав Ясинський в Facebook і додав фото Полякової.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"ЗАІНТРИГОВАНІ? Так, в моєму житті сталося багато нового, та про все по порядку я відверто розповіла в інтерв'ю @otdohniua. Про політику, підтримку ідеальної фігури, зйомки в @swingeri_film, майбутніх стадіонних #шоукоролеваночи цього року і все інше! Поспішайте, вже на прилавках преси 😘", - підписала пост "королева ночі".

Користувачі в коментарях відрізнялися нападками на зірку і відмовляли від такого раптового рішення: "Оооо .....що це буде???Актери і співаки в політіку підуть...Шапіто???....😢😢😢", "Оля, навіщо воно Вам потрібно? Ви вже перегинаєте. Я був за Зеленського і досі за нього. Я навіть створив сторінку Instagram Зе команди у своєму місті, залучав і привертаю до цього дня як можна більше людей. Я вважаю, що Володимир там реально потрібен. Я не в якому разі не проти Вас, але сильно сумніваюся, що з цього вийде щось хороше. Я хотів би помилитися. Подумайте, чи справді ви готові, як був готовий Володимир".


Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.