Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася дуже відвертим знімком, що не є рідкістю для її запису.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, артистка позувала в коротенькій шовковій сорочці, сидячи на масивному стільці. Варто відзначити, що Кароліна знялася в рекламній кампанії відомого італійського бренду нижньої білизни Intimissimi, зовсім нещодавно ставши його обличчям.

"Це справжнє диво. Ніжна, жіночна, красива... Тепер кожного дня я можу відчувати дотик шовку на своєму тілі." - повідомила Лорак.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери співачки почали коментувати фото:

"Ого, аж помолодшала в цій білизні!", "Пам'ятаю в шоу діва ви говорили,що деякі жінки боятися чоловіків,як вогню, а деякі стають цим вогнем,так от Кароліна ви не вогонь,а ціле полум'я", "Лазарєв давай одружуйся на Ані Лорак...ви дуже підходите одне одному", "Кошмар ,вона конкретно голову втратила вже..."

"І напевно без трусів", "Яка красуня! Вогняна, чуттєва, палюча. Сама Гармонія!", "Вишла дівчина на полювання. Ці фотосесії для самоствердження?", "Сенс одягати шовк якщо знімати їх нікому?", "Ти моя красуня я тебе люблю"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.