22-річна дружина французького актора Венсана Касселя Тіна Кунакі почала щоразу частіше виходити на світські події та демонструвати своє життя у соціальних мережах після народження їхньої спільної дочки Амазоні.

Так, папараці змогли зафіксувати їх разом з Венсаном Касселем. Відповідне фото з'явилося в мережі.

На фото Тіна Кунакі, яка рідко показує спільні з чоловіком знімки, тримає за руку 52-річного Венсана Касселя. Дівчина одягнена в об'ємне світло-рожеве пальто на запах, білу сорочку і широкі чорні кюлоти. Завершують образ молодої мами чорні гостроносі туфлі.

"My n1", – лаконічно підписала знімок Кунакі, що означає "Мій номер один" ("Мій єдиний").

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тіна йшла поруч із коханим чоловіком. Для сімейної прогулянки вона вибрала коротке плаття з квітковим принтом та чорну джинсову куртку.

У Тіни це перша дитина, тоді як від відомої акторки Моніки Белуччі у нього вже є дві дочки.

В Каннах також зараз знаходиться і Моніка Белуччі. Сюди вона прилетіла зі своїм коханим Ніколасом Лефевром і вони вже відвідали звана вечеря Дому Dior, який був організований в рамках 72-го щорічного кінофестивалю.

Раніше повідомлялося, що 52-річний відомий французький актор Венсан Кассель та його 21-річна дружина Тіна Кунаки стали батьками. Актор опублікував в Instagram пост, в якому розкрив стать і ім'я дитини.

Щасливі батьки приймають поздоровлення з народженням дочки. Шанувальники пари також придумують різні скорочені імена для дівчинки. Лідирує Зозо.

Після фотографій папараці та чуток в західних ЗМІ наприкінці січня 2019 року стало відомо, що Тіна Кунакі вагітна. У квітні модель народила свого первістка. До слова, у Венсана Касселя вже є двоє дітей від Моніки Беллуччі.

Нагадаємо, Венсан Кассель та Тіна Кунаки стали батьками.

Як повідомляв Знай. ua, спливли відверті фото Тіни Кунаки - показала все.

Знай. ua писав, що Тіна Кунаки народила Венсану Касселю третьої дитини.