Деніел Крейг - відомий актор, який виконує головну роль у новому фільмі бондіани. Через травму ноги на зйомках йому зроблять операцію на щиколотці, після чого зйомки стрічки продовжаться.

Про це повідомили в офіційному пості на Twitter-сторінці фільму.

"Британському актору Деніелу Крейгу, який виконує головну роль у новому фільмі про Джеймса Бонда, зроблять операцію через отриману на зйомках картини травму", - йдеться у повідомленні.

"Деніел Крейг перенесе незначну операцію на щиколотці через травму, отриману під час зйомок на Ямайці. Зйомки триватимуть протягом двох тижнів, протягом яких Крейг відновлюватиметься після операції. Дата релізу фільму залишається незмінною – квітень 2020 року", – сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Поки що робоча назва фільму залишається "Бонд 25".

Продюсери підтвердили, що головного антагоніста зіграє володар премії Американської Кіноакадемії Рамі Малек. Окрім нього у фільмі зніматимуться Леа Сейду, Деніел Крейг, Рейф Файнс, Бен Вішоу, Наомі Гарріс, Рорі Кіннер та інші. Шанувальники “бондіани” також сподівались дізнатись повну прокатну назву ювілейної серії, однак її творці вирішили не розкривати цю таємницю, пославшись на традицію.

Нещодавно в мережі оприлюднили знімки, на яких можна побачити складність трюків, виконуваних актором. Як видно із фото, у деяких моментах актор перебував на палубі яхти босоніж, а іноді в такому ж образі бігав з пістолетом в руках.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Як повідомляв Знай.uа, кращі кінопрем'єри: що варто обов'язково подивитися на цьому тижні.

Також Знай.uа писав, Україна зняла фільм про героїчний подвиг моряків, навіть у Голівуді позаздрять.