Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії привітала Потапа і Настю Каменських з весіллям, але і примудрилася дорікнути свому чоловіку, спортсмену Дмитру Іванову, який молодший за співачку на 11 років.

"Вітаю Потапа і Настю з законним шлюбом!!! Олексію, Дякую за цю пісню про Кохання "Константа"! Після цього хочеться пред'явити чоловікові відразу дві претензії - "чому ти не пишеш пісні і чому ти не одружився на мені через 12 років після зустрічі?" Гірко" - написала виконавиця.

Чоловік Лоліти в коментарях відповів, що "Ми просто одружилися раніше, не чекаючи 12 років".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Інші фоловери співачки висловили свою думку:
"Все звичайно добре....але Лола...12 років чекати.... і навіть не повірю в відмовки , що ні до чого , та і так добре.", "Вже цілу вічність разом і тільки зараз це вже не подія, а потреба", "Які злі і заздрісні бувають жінки. Їм напевно квітів ніхто не дарував, не те що пісню.", "В Настю неможливо не закохатися , вона така красуня і добра, позитивна, розумна, ну як можна було встояти Потапу?".

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Не так давно Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило сім'я" і "проросло в мозку". Виконавиця зайшла в гості до дизайнера Ігорю Гуляєва і приміряла головний убір, який викликав дивну захоплену реакцію артистки. Сам же Гуляєв, відповів: "Не неси хр*нь. Жах".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Раніше повідомлялося, що після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Їй стало погано.
Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.