Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з відомим стилістом і телеведучим Владиславом Лісовцем.

На фотографії Регіна позує в стильному луці – на ній червоний костюм оверсайз з сірої футболкою. На голову вона одягла дивний аксесуар, а на її обличчі легкий макіяж. Поруч з нею на фото зображений стиліст і телеведучий Стас Лісовець. Цим постом Тодоренко анонсувала новий випуск шоу "Мейкапери", в якому вона виступає в ролі телеведучої.

У підписі до фото Регіна Тодоренко написала: "Телеканал #П'ятниця @fridaytv. 11:00. Підключайтесь прямо зараз! Ми з @vladislavlisovets навели шороху в студії, плакали і сміялися, а наші учасники створювали шедеври, робили один одному ганебний мейкап і боролися за перемогу! Чи згодні ви з думкою нашого найкрутішого журі @vlasovanatalia, @ilyana.erdneeva, @alexey_osipchuk?".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.