Відома американська супермодель Белла Хадід, яка дуже скоро вийде заміж, часто підпадає під шквал критики - багато шанувальників вважають її занадто худою і не завжди приймають її зовнішність.

Нещодавно знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео з ванної кімнати. Варто відзначити, що з одягу на моделі був лише рушник Burberry, огорнутий навколо голови.

В короткому ролику співачка позує перед камерою під музику, показуючи струнку спину і плечі. В останній момент Белла Хадід повертається до об'єктиву обличчям і нахиляється, прикриваючи груди рукою. Знаменитість посміхається і тихо сміється.

Крім відео, Хадід опублікувала ще кілька селфі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, популярна американська 38-річна співачка і актриса Джесіка Сімпсон 19 березня народила доньку від свого чоловіка, 39-річного футболіста Еріка Джонсона.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кардашьян затьмарила Instagram леопардовою сукнею гаряча хижачка.

Також Знай.uа писав, що зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія осоромилася на червоній доріжці премії Billboard Music Awards. Актриса вибрала таку невдалу сукню, що всі присутні побачили її трусики.