Українська акторка Ольга Сумська, яка нещодавно замилувала рідкісними знімками з донечками та мамою, розповіла, чи часто бачиться зі своєю онукою Євою, пише ТСН.

Нещодавно старша донька Ольги Сумської Антоніна, що мешкає у Москві, завітала у гості до Києва. Артистка розповіла, що бачить свою онуку не так часто, як хотілося б.

"Так, моя онука вже не раз бувала у Києві. Хотілося б частіше, адже це велике щастя. Я не випускала її з рук, тому що це моя любов, моя сила, енергія", - говорила акторка.

Також зірка розповіла, що має особливий підхід до виховання онуки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Гуляю і годую її і сплю з нею. Це ж мистецтво приспати вдало дитину, адже можна говтати дитину годину і більше. Я співаю їй українські пісні, читаю молитви. Це мій особистий підхід", - зізнається Сумська.

Ольга Сумська розказала, як ніжно називає її онука.

"Вона мене називає "Уля", що означає скорочено від бабулі і Оля. Вона чомусь на мене не каже "баба", може тому, що я не схожа на бабусю", - поділилася акторка.

Нагадаємо, відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя у мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фотографією, на якій вона позує у вишуканій вишиванці.

На фотографії народна артистка позує на вулиці, в якомусь цікавому місці. На ній елегантна рожево-бірюзова вишиванка оригінального фасону та орнаменту з об'ємними рукавами-ліхтариками і коміром. Волосся Ольги заплетене в недбалу косу і укладене на плече, а на її обличчі легкий макіяж. Сумська з легкою посмішкою дивиться в камеру. У підписі до фотографії акторка розповіла про свою любов до вишиванок.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.