Відома українська гумористка, акторка студії "Квартал 95" не часто радує шанувальників знімками з особистого життя і фотографіями родичів, однак нещодавно вона зробила приємний виняток.

Олена Кравець на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото своєї старшої доньки, чим викликала в мережі справжній фурор, пише портал "Політека".

Олена Кравець
Олена Кравець

На сторінках Олени в соцмережах зустріти сімейні знімки можна вкрай рідко, тому багато шанувальників артистки пам'ятають її доньку зовсім ще маленькою дівчинкою. Однак, судячи з останньої фотографії Маші, вона вже помітно зросла і тепер ще більше схожа на свою зіркову маму.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Старша донька Олени Кравець та її чоловіка Сергія вже доросла – Маше 16 років. Її знімок зібрав безліч захоплених коментарів.

"Красуня Машка", "Яблуко від яблуні! Чудова", "Яка ж вона у Вас гарна просто не відірвати очей", "Красуня, мамина копія))милуюся вами обома!!!!!", "Коли вона встигла так вирости Красуня!", "Так, як швидко ростуть діти!", "Красуня", — пишуть шанувальники і друзі Кравець.

Нагадаємо, і нехай весь світ зачекає: неймовірне відео з Оленою Зеленською підкорило України.

Як повідомляв Знай.uа зірка Кварталу 95 показала всі свої таланти на пілоні: "Без роботи не залишишся".

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон пустила в хід витончену зброю принцеси Діани: особливий випадок.