Тиждень тому український співак-романтик Сергій Бабкін ошелешив мережу несподіваною зміною іміджу. 40-річний артист перефарбувався у попелястого блондина, чим спричинив чималу хвилю обговорень у мережі і, зокрема, критики. Вагітна дружина співака, Сніжана Бабкіна, розповіла у Інстаграмі своє ставлення до таких суттєвих змін.

За словами актриси, це вже четверте чи п‘яте фарбування чоловіка у блонд за останні шість років. І хоч спочатку 33-річна Сніжана завжди проти, все ж потім вона бачить, що це робить його щасливим.

“Так він виражає свою свободу. Це вихід від накопиченої втоми, негативу, якихось заборон. Свого роду очищення. Сергій фарбується, і він щасливий,” – пише Сніжана. Актриса додає, що більшість негативних коментарів, що Сергій схожий на діда, пишуть жінки.

“Бабкін 11 років не п‘є, попрощався майже з усіма шкідливими звичками, не ходить з чоловіками “в баню”, на футбол, на риболовлю… І от коли Бабкін чи ваш ідеальний чоловік каже, що хоче змінити щось у своїй зовнішності, якою буде ваша відповідь?… Та будь ласка!” – продовжила актриса.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У коментарях співак щиро подякував дружині за підтримку і зазначив, що для нього коментарі незнайомих людей зовсім нічого не означають. А тим часом фани радять вагітній Сніжані відкривати “Школу сім‘ї”, адже зірка подає прекрасний та мудрий приклад для побудови стосунків молодим шанувальникам.