Трапилось це в Туреччині, під час концерту "95 Кварталу", куди вони прибули разом із дружиною. На початку виступу Зеленський зробив потужне зізнання, запис якого опубліковано на YouTube.

Після обрання Зеленського українським президентом, право відкривати концерти студії "Квартал 95" отримав Євген Кошовий. Однак у нього нічого не вийшло, терміновий дзвінок обірвав усі плани. Спочатку йому телефонували на мобільний, а потім на сцену винесли стаціонарний.

"Урядовий зв'язок", - оголосив Міка Філатов.

А під кінець навіть додзвонилися на черевик, чим привели нового ведучого в лють.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зрештою, Кошовому довелося відповісти на дзвінок. З'ясувалося, що дзвонить Зеленський - він занепокоївся долею колективу після відходу і вирішив проконтролювати колишніх підлеглих. Шоумен поцікавився, наскільки повний зал, і попросив знайти 30 депутатів, яких не вистачає у Верховній Раді.

Євген Кошовий, гуморист Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, гуморист Студії "Квартал 95"

Наостанок президент зацікавився складом "Кварталу 95". Він жартома заявив, що знайшов нового учасника:

"У вас буде новий актор. Він, до речі, Порошенка добре пародіює", - заявив Володимир Зеленський.

А потім додав, що це і є сам Петро Порошенко. Після жарту, який підірвав зал, президент дозволив Євгену Кошовому нормально відкрити концерт.

Варто зазначити, що перша леді України опублікувала кадри із концерту, де вони і чоловіком щиро сміються.

Користувачі активно коментують пост Олени Зеленської: "Приходишь ты такой на лигу смеха, а тут президент 😅", "Сейчас то порохоботов набежит😅 Удачи вам и господину Президенту🔥", " Очень приятно смотреть на ваши улыбки ! Так держать 💪❤️", "Отлично! Президент может заниматься чем угодно в свое личное время. Это нормально 🙌🙌🙌".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський помилився: Тука розповів про найбільш невдале звільнення нового президента.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.