Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася ексклюзивним фото з примою-балериною Катериною Кухар.

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча

"Катя Кухар у мене вдома. Читаємо книги" - поділилася Ольга.

На фото дівчата босоніж сидять на диванчику і щиро посміхаються. У Катерини в руках книга, а сама Фреймут ніжно обіймає балерину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Коментарі телеведучої просто вмить наповнились коментарями:

"Такі начитані", "Настояжие леді", "Сама крута компанія", "Які ви дві дюймовочки. Я вам заздрю", "Так круто тусите! Веселуха!", "Дуже шкода Катерину Кухар. Які у неї страшні рани на пальцях ніг. Це неймовірно боляче", "Дуже ніжні"

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Не так давно Ольга Фреймут поділилася зі своїми шанувальниками "постільною" фото. Дівчина сидить на ліжку, зігнувши ноги, а коротке плаття ледве прикриває ноги ведучої, що вона змушена допомагати руками. Ольга у підписі до фото розповідає, як важливо дівчині мати свій особистий простір, хизуючись власною квартирою на Подолі.

"Як я люблю Поділ. І мою квартиру на вулиці Спаській, і цей недосконалий, як картина імпресіоніста, вид з вікна ... Дівчата, зробіть все, щоб «власну кімнату» - це я вже цитую Вірджинію Вульф." - написала Фреймут.

Нагадаємо, Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Як повідомлялося раніше, Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram фото, яке не на жарт схвилювало її фанатів.

Також, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.