Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала втомлене фото, яким налякала шанувальників.

На фотографії Регіна позує в стильному луці – на ній квітчаста світла спідниця і рожева блузка, поверх якої вона накинула довгий сливовий піджак. Телеведуча сидить на дивані в оточенні іграшок, схоже, це фото було зроблено на зйомках нового випуску програми "Регіна +1". Волосся зірки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий макіяж і втомлений вигляд.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на сторінці Тодоренко. Фолловери стривожені втомленим виглядом Регіни і радять їй більше спати і відпочивати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.